GEÏNFORMEERD EN GEËNGAGEERD!

Momenteel is zo goed als elk bedrijf, organisatie of overheid actief op sociale media en gebruiken ze interne sociale platformen (zoals Yammer, Jive of FB Workplace) om de betrokkenheid en het engagement van werknemers, partners en burgers te vergroten.

Zorgen voor een goede doorstroming van correcte informatie op een manier waarbij die informatie gemakkelijk geassimileerd kan worden is bij deze cruciaal. Het gebruik van video is een toegankelijke en efficiënte manier om dit te realiseren.

Het Moodboards aanbod is speciaal ontworpen met dit doel voor ogen: korte video's produceren die aandacht trekken, informeren, engageren en de betrokkenheid van de kijker vergroten. Want berichten op sociale media mét een video worden meer bekeken, meer gedeeld en meer geliket.

Je zaak in de spotlight op sociale media ? Lukt perfect met een moodboard !


WAT IS EEN MOODBOARD ?

Moodboards zijn korte video clips van ongeveer 15 seconden en bestaan uit een combinatie van tekst, video / foto's / grafisch artwork en animatie. Ze zijn ontworpen om onmiddellijk de aandacht van de kijker te trekken, de boodschap op een visuele manier te versterken en af te ronden met een call-to-action of afsluitende boodschap.

Moodboards worden gemaakt op basis van bestaand of nieuw aan te maken beeldmateriaal. Dit zijn niet altijd video beelden, maar het gebeurt ook dikwijls op basis van foto's, grafisch artwork en web-content.

De huisstijl van uw communicaties wordt uiteraard gerespecteerd. Om de branding van je bedrijf of organisatie te versterken bezorg ons het lettertype, logo en de kleuren die U gebruikt, dan verwerken we deze in Uw Moodboards.

Meer voorbeelden zien die gemaakt zijn door MOODBOARDS?


STORYTELLING MET MOODBOARDS

Moodboards zijn ideaal om je verhaal te vertellen. Toon met beelden wat je als bedrijf of overheid dagdagelijks doet voor je klanten en burgers en breng op die manier je verhaal tot leven.

Gun eens een blik achter de schermen. Nodig uit voor de evenementen die je organiseert. Plaats eens een werknemer in de spotlight Toon het resultaat van een zwerfvuilactie. Zet je lokale toeristische attracties in de kijker. Toon je nieuwe producten en innovaties. Kondig voorziene en niet-voorziene wegenwerken aan.... De opportuniteiten zijn oneindig.

Wil jij ook moodboards inzetten in Uw bedrijf of organisatie? ? Dat kan !


HOEVEEL KOST EEN MOODBOARD ?

Dit hangt af van het materiaal (video's, HD foto's, muziek of grafisch artwork) dat in de clip verwerkt moet worden. Er zijn twee scenario's : U gebruikt bestaand beeldmateriaal of U filmt, fotografeert of ontwerpt het artwork zelf en bezorgt dit, samen met de teksten die getoond moeten worden, aan FifthString.
In het andere scenario produceert FifthString ook het beeldmateriaal als onderdeel van de opdracht.

Scenario 1: U zorgt zelf voor het beeldmateriaal.

1 Moodboard: 325 EURO
5 Moodboards: 1.560 EURO
10 Moodboards: 2.999 EURO
Meer dan 10 Moodboards: contacteer FifthString

Prijzen zijn geldig vanaf 01/01/2021 en zijn exclusief BTW. Bij de bestelling van 5 of 10 moodboards gebeurt de facturatie bij de plaatsing van de bestelling. Voor de effectieve productie van de moodboards hebt U één jaar de tijd. Tarieven voor de productie van GIF animaties zijn verkrijgbaar op aanvraag.
De resolutie van het aangeleverde materiaal moet dan wel, in geval van video minstens 1280x720 pixels zijn, en voor foto's minstens 5 Megapixels.

Scenario 2: Fifthstring creëert ook het beeldmateriaal

In dit geval dienen we dit eerst te bespreken aangezien er een aantal parameters zijn die een invloed hebben op de prijs. Het onderwerp, de tijd die nodig is om de opnames te maken, de locatie, de camera, de verplaatsing, drone opnames, ... We overleggen dit op voorhand en maken op basis hiervan een gepersonaliseerde offerte.

Moodboards op Twitter? Ja hoor, met ook persoonlijke tweets natuurlijk.


CINEMAGRAPHS, trending in 2021

Een cinemagraph is een stilstaand beeld dat tot leven komt. Het is gebaseerd op een momentopname, een foto, waarin één of meerdere elementen tot leven worden gebracht, en dit op een manier waarbij er geen einde lijkt te komen aan de beweging. De continue beweging contrasteert sterk met alle wat stil staat op het beeld en trekt onmiddellijk de aandacht van de kijker.

Ze zijn ideaal om een product, dienst of een bijzondere plaats in de spotlight te plaatsen en ze zorgen er voor dat de kijker wat langer blijft 'hangen' bij jouw bericht en de boodschap beter in zich op neemt.

Een cinemagraph maken is altijd maatwerk en wordt in nauw overleg met de klant gemaakt. Wat is het doel? Welk element in de cinemagraph moet naar voor gebracht worden? Welke andere elementen contrasteren hiermee? Wat beweegt er, wat niet? Hoe dit alles in beeld brengen, ... Dit zijn de vragen die op voorhand zeker beantwoord moeten zijn.

MEER WETEN ? CONTACTEER ONS !

+32 472 87 99 04
moodboards@fifthstring.be