FIJNE EINDEJAARSBOODSCHAP NODIG?


De communicatiedienst van vele steden en gemeenten zijn weer in volle voorbereiding van de eindejaarsperiode en om hen hierin wat te ondersteunen biedt Moodboards voor het vijfde jaar op rij de mogelijkheid om een leuke video animatie te laten maken om de eindejaarswensen over te maken.


Het was een speciaal jaar waarin heel wat activiteiten jammer genoeg geannuleerd moesten worden. Een jaaroverzicht wordt wellicht moeilijk deze keer, maar toch, niet alles was kommer en kwel en een warme, hoopgevende videoboodschap zal zeker in de smaak vallen.


JA, IK WIL ER EENTJE!

Wat moet er gebeuren? Niet veel! Afhankelijk van het gekozen format volstaat het om wat beeldmateriaal (foto's of video) en de te tonen teksten aan te leveren om uw gepersonaliseerde video boodschap te maken.
De productie van jouw video verloopt in drie stappen: je kiest de gewenste format, vervolgens lever je de nodige informatie aan en daarna gaat Moodboards hiermee aan de slag om jouw videoboodschap te maken.


STAP 1: KIES HET GEWENSTE FORMAT.

Je kan kiezen tussen drie algemene formats: een jaaroverzicht op basis van foto's en video's en met muziek, een winters stadsaanzicht/sneeuwbolanimatie of een Facebook cover video. In elke animatie is de tekst vrij te kiezen en kan het logo van je stad, gemeente, bedrijf of organisatie en een schets van een bekend gebouw verwerkt worden.

Hieronder staan enkele moodboards die de voorbije jaren op basis van deze formats gemaakt zijn voor enkele vlaamse steden en gemeenten, met daarnaast twee nieuwe jaaroverzicht video's die dit jaar zijn toegevoegd.


Format 1: Jaaroverzicht

In dit format heb je de keuze uit zes templates

Agenda NIEUW FORMAT voor eindejaar 2020


Ingelijste foto's
Temse (2019)

Voorbeeldclip ter inspiratie.


Schoolbord
Gemeente Mol (2018)

Projector NIEUW FORMAT


Whiteboard
Stad Geel (2019)

Voorbeeldclip ter inspiratie. Foto's toevoegen kan.


Kerstdecoratie
Gemeente Mol (2017)Format 2: Winters stadsaanzicht

Met schets van gekend gebouw met tekstboodschap én muziek

Schets winters stadsaanzicht
Stad Oudenaarde (2018)Glazen bol met schets
Stad Dendermonde (2018)
Format 3: Facebook cover video

Cover video voor je Facebook pagina

Stad Maaseik (2019)

Stad Zoutleeuw (2018)


STAP 2: LEVER TEKST EN BEELDEN AAN

Om het moodboard te maken hebben we wat zaken van je nodig:
de tekst die getoond moet worden
het lettertype dat gebruikt moet worden
het logo van je stad, gemeente of organisatie

Voor format 1 bezorg je ons de foto's en video's voor de montage, en voor format 2 en 3 hebben we een foto van een bekend gebouw nodig (frontaal aanzicht werkt het best).
Het aanleveren van deze informatie kan gewoon via email of platformen zoals wetransfer of dropbox.


STAP 3: RELAX!

Moodboards gaat met de aangeleverde gegevens aan de slag om voor jou een mooie video boodschap te maken. Schetsen worden gemaakt, foto's en video's geordend, de gepersonaliseerd teksten worden ingebracht,... Jij kan je ondertussen met andere belangrijke zaken bezig houden.

Afhankelijk van de drukte eigen aan deze periode van het jaar kan het tot drie dagen duren om je moodboard te produceren, bestel dus tijdig en geef snel de benodigde gegevens door.


DE PRIJS

De prijs is afhankelijk van het gekozen format, waarbij er een specifieke prijs is voor het eerste format en een eenheidsprijs wordt gehanteerd voor formats 2 en 3.


Format 1: Jaaroverzicht

Deze animatie verwerkt foto's, video's, muziek en een gepersonaliseerde boodschap. De video is gebaseerd op een template waarbij de aankoop van het template in de prijs is inbegrepen alsook de aankoop van de muziek (die wordt in overleg gekozen - aankoopprijs tot 30 euro). De getoonde teksten zijn vrij te bepalen.
Een volledig afgewerkte video op basis van dit format kost 425 EURO.


Format 2 en 3: Winters aanzicht en Facebook cover video

Dit format maakt geen gebruik van foto's of video's maar van artwork dat hiervoor speciaal aangemaakt wordt (afbeelding van een gekend gebouw, logo, ... - aanmaken van schets is inbegrepen in de prijs en gebeurt op basis van een aangeleverde foto). De boodschap is volledig vrij te bepalen en de muziek wordt in overleg gekozen, rekening houdend met een aankoopprijs tot 30 euro.
Een video op basis van dit format kost 325 EURO.


JA, IK BEN GEINTERESSEERD!

Geef via het formulier hieronder even je email adres door en het format waarin je geïnteresseerd bent. Moodboards zal je dan snel contacteren om vragen te beantwoorden of concrete afspraken te maken.
Bellen op +32 472 87 99 04 of gewoon een mailtje sturen naar info@fifthstring.be kan natuurlijk ook.