FIJNE EINDEJAARSBOODSCHAP NODIG?


Als communicatiedienst voor je stad of gemeente nadert de drukke eindejaarsperiode razendsnel en om je hierin wat te ondersteuen biedt FIFTHSTRING voor het zevende jaar op rij de mogelijkheid om een leuke video animatie te laten maken om je eindejaarswensen over te maken aan je inwoners.


Het was een jaar waarin terug heel wat meer georganiseerd kon worden. Gelukkig maar. Een leuk jaaroverzicht maken van al die activiteiten wordt opnieuw geen gemakkelijke klus, maar het blijft wel fijn om een korte terugblik in de vorm van een video te kunnen tonen.


JA, IK WIL ER EENTJE!

Wat moet er gebeuren? Niet veel! Afhankelijk van het gekozen format volstaat het om wat beeldmateriaal (foto's of video) en de te tonen teksten aan te leveren om uw gepersonaliseerde video boodschap te maken.
De productie van jouw video verloopt in drie stappen: je kiest de gewenste format, vervolgens lever je de nodige informatie aan en daarna gaat FIFTHSTRING hiermee aan de slag om jouw videoboodschap te laten maken.


STAP 1: KIES HET GEWENSTE FORMAT.

Je kan kiezen tussen twee algemene formats: een jaaroverzicht op basis van foto's & video's en een geanimeerde postkaart met bijvoorbeeld een winters stadsaanzicht of sneeuwbolanimatie. In elke animatie is de tekst vrij te kiezen en kan het logo van je stad, gemeente, bedrijf of organisatie en een schets van een bekend gebouw verwerkt worden.

Hieronder staan enkele animaties die de voorbije jaren op basis van deze formats gemaakt zijn voor enkele vlaamse steden en gemeenten, met eveneens twee nieuwe jaaroverzicht format video's die dit jaar zijn toegevoegd.


Format 1: Jaaroverzicht

In dit format heb je de keuze uit acht templates. Na de keuze van het template bespreken we de visualisatiemogelijkheden (aantal foto's, teksten, etc). De nieuwe formats zijn korte clips maar kunnen uiteraard uitgebreid worden.

Sfeervol overzicht
NIEUW FORMAT eindejaar 2022

Wordt naar wens aangepast en uitgebreid.Moving Frames
Stad Maaseik 2021

Wordt naar wens aangepast en uitgebreid.Ingelijste foto's
Temse (2019)Schoolbord
Gemeente Mol (2018)

Fijne momenten
NIEUW FORMAT eindejaar 2022

Wordt naar wens aangepast en uitgebreid.Projector
Gemeente Mol (2020)

.Whiteboard
Stad Tienen (2020)Kerstdecoratie
Gemeente Mol (2017)Format 2: Social media video postkaart

Een eenvoudige video met een herkenbaar stadsbeeld, tekstboodschap én muziek

Schets winters stadsaanzicht
Stad Oudenaarde (2018)Glazen bol met schets
Stad Dendermonde (2018)


Schets standbeeld
Stad Maaseik (2020)

Schets stadsherkenningspunt
Stad Zoutleeuw (2018)


STAP 2: LEVER TEKST EN BEELDEN AAN

Om de animatie te maken hebben we wat zaken van je nodig:
de tekst die getoond moet worden
het lettertype dat gebruikt moet worden
het logo van je stad, gemeente of organisatie

Voor format 1 bezorg je ons de foto's en video's voor de montage, en voor het tweede format hebben we een foto van een bekend gebouw/standbeeld/stadsaanzicht nodig (frontaal aanzicht werkt het best).
Het aanleveren van deze informatie kan gewoon via email of platformen zoals wetransfer of dropbox.


STAP 3: RELAX!

FIFTHSTRING gaat met de aangeleverde gegevens aan de slag om voor jou een mooie video boodschap te maken. Schetsen worden gemaakt, foto's en video's geordend, de gepersonaliseerd teksten worden ingebracht,... Jij kan je ondertussen met andere belangrijke zaken bezig houden.

Afhankelijk van de drukte eigen aan deze periode van het jaar kan het tot drie dagen duren om je animatie te produceren, bestel dus tijdig en geef snel de benodigde gegevens door.


DE PRIJS

De prijs is afhankelijk van het gekozen format.


Format 1: Jaaroverzicht

Deze animatie verwerkt foto's, video's, muziek en een gepersonaliseerde boodschap. De video is gebaseerd op een template waarbij de aankoop van het template in de prijs is inbegrepen alsook de aankoop van de muziek (die wordt in overleg gekozen - aankoopprijs tot 30 euro). De getoonde teksten zijn vrij te bepalen.
Een volledig afgewerkte video op basis van dit format kost 599 EURO.


Format 2 en 3: Winters aanzicht en Facebook cover video

Dit format maakt geen gebruik van foto's of video's maar van artwork dat hiervoor speciaal aangemaakt wordt (afbeelding van een gekend gebouw, logo, ... - aanmaken van schets is inbegrepen in de prijs en gebeurt op basis van een aangeleverde foto). De boodschap is volledig vrij te bepalen en de muziek wordt in overleg gekozen, rekening houdend met een aankoopprijs tot 30 euro.
Een video op basis van dit format kost 525 EURO.


JA, IK BEN GEINTERESSEERD!

Geef via het formulier hieronder even je email adres door en het format waarin je geïnteresseerd bent. FIFTHSTRING zal je dan snel contacteren om vragen te beantwoorden of concrete afspraken te maken.
Bellen op +32 472 87 99 04 of gewoon een mailtje sturen naar info@fifthstring.be kan natuurlijk ook.