Aanbod eindejaar 2020


"Een leuke videoboodschap laten maken voor de inwoners van je stad of gemeente kan hier!


VERNIEUWD MOODBOARDS AANBOD

Ook in 2020 wordt het MOODBOARDS aanbod uitgebreid! Trouw blijvende aan het moodboards principe dat het resultaat leuk moet zijn om naar te kijken en je een goed gevoel geven, is er een nieuw artefact toegevoegd. Naast het gekende MOODBOARDS VIDEO format wordt het MOODBOARDS GLASS format toegevoegd!

Video & animatie

Vijftien seconden

Moodboards zijn korte video clips van gemiddeld 15 seconden en bestaan uit een combinatie van tekst, video, foto's en grafisch artwork dat tot leven gebracht wordt door middel van animatie.


Eén boodschap

Ze zijn ontworpen om onmiddellijk de aandacht van de kijker te trekken, de boodschap op een visuele manier te versterken en af te ronden met een call-to-action of afsluitende boodschap.

Gegraveerd glas

Geboortekaartjes & logo's

Net is allemaal begonnen met het graveren van geboortekaartjes op glas, en de dienst baant zich nu ook een weg naar (lokale) overheden, bedrijven en organizaties waarbij logo's of gebouwen worden gegraveerd.


Handmatig gegraveerd

Elk lijstje wordt met de hand gegraveerd waardoor het steeds een authentiek en uniek exemplaar is. Het vindt vast een zeker een leuk plekje in elk huis, op kantoor of op de toonbank in een winkel.

Je zaak in de spotlight op sociale media ? Lukt perfect met een video moodboard!


MOODBOARDS VIDEO


WAT IS EEN VIDEO MOODBOARD ?

Een video moodboard is een korte animatie van ongeveer 15 seconden die bestaat uit een combinatie van tekst, video, foto's en/of grafisch artwork. De format is ontworpen om snel de aandacht van de kijker te trekken, één boodschap op een visueel sterke manier te brengen en af te ronden met een call-to-action of afsluitende boodschap.

Een campagne op sociale media kan kracht bij gezet worden door een moodboard aan het bericht toe te voegen. Want een bericht op Facebook, Instagram of Twitter wordt nu eenmaal meer bekeken, geliked en gedeeld als er een video clip aan toegevoegd is.

Moodboards worden gewoonlijk gemaakt op basis van reeds bestaand beeldmateriaal. Dit moeten niet noodzakelijk video beelden zijn, want dikwijls gebeurt het ook op basis van foto's of grafisch artwork (zoals affiches voor evenementen, tekeningen,...) of bestaande web-content. Door middel van animatie en door tekst toe te voegen wordt met het aangeleverde beeldmateriaal een video animatie gemaakt.

De huisstijl van uw communicaties wordt uiteraard gerespecteerd. Bezorg ons, naast de te tonen teksten, ook het teksttype (font) en de kleuren die U gebruikt in uw communicaties, dan verwerken we deze in Uw moodboard. Dit versterkt meteen de branding van Uw merk!


MOODBOARDS EN STORYTELLING

Moodboards zijn ideaal om je verhaal te vertellen op een kort maar krachtige manier. Toon met beelden waar je als (lokale) overheid of als bedrijf elke dag mee bezig bent.

Gun als overheid je burgers, verenigingen en bedrijven eens een blik achter de schermen. Nodig ze uit voor de evenementen die je organiseert. Toon het resultaat van een zwerfvuilactie. Zet je lokale toeristische attracties in de kijker. Toon de activiteiten in het rusthuis... De opportuniteiten zijn oneindig.

Als onderneming kan je je passie, je producten of je medewerkers in de spotlight plaatsen. Zo kan je bijvoorbeeld toelichten waarom je bepaalde producten of diensten aanbiedt, de personen van je onderneming laten getuigen,...


CINEMAGRAPH, een merkwaardig moodboard

Een cinemagraph is een stilstaand beeld dat tot leven gebracht wordt. Het is gebaseerd op een momentopname, een foto, waarin één of meerdere elementen bewegen, en dit op een manier waarbij er geen einde lijkt te komen aan de beweging.

De continue beweging contrasteert sterk met alles wat stil staat op het beeld en trekt onmiddelijk de aandacht van de kijker. Dit zorgt er voor dat de boodschap ook wat langer blijft 'hangen' en de kijker deze beter in zich op neemt.

Meer moodboards zien die gemaakt zijn voor mijn klanten?


MOODBOARDS GLAS


EEN UNIEK EN AUTHENTIEK LIJSTJE

Naast het gekende video moodboard bestaat er nu ook een moodboard van glas! De aanbod is ontstaan uit een hobby, nl. het graveren van geboortekaartjes op glas. Het ideale cadeau bij de geboorte van je kind of kleinkind omdat het een unieke replica van het geboortekaartje is.

Wat kan voor geboortekaartjes kan ook voor bedrijfslogo's en -gebouwen of ander bestaand artwork dat zich hiertoe leent.

Hierboven zie je een voorbeeld van een geboortekaartje waarbij de grafische elementen (het spelende kind met een vlieger) verwerkt zijn op de gegraveerde versie. Het tekstje stond op de binnenkant van het kaartje en werd onderaan gegraveerd.

Ook voor overheden, organisaties en bedrijven zijn er mogelijkheden om van dit aanbod gebruik te maken. Denk maar aan het bedanken van verdienstelijke werknemers, als cadeau voor genodigde bezoekers van de stad of gemeente, als decoratie voor aan de onthaalbalie of in een kantoor,... Het logo of de naam van het bedrijf is meestal al geschikt om te graveren. Voor een (lokale) overheid kan dit een bekend gebouw of de plattegrond van de stad of gemeente zijn.


Een gegraveerd lijstje met iets dat jou nauw aan het hart ligt? Dat is nu mogelijk!


DE PRIJZEN


VIDEO MOODBOARD PRIJS

Dit hangt af van het beeldmateriaal (video's, HD foto's of grafisch artwork) dat in de clip verwerkt moet worden. Er zijn twee scenario's : U filmt, fotografeert of ontwerpt het artwork zelf en bezorgt dit aan FifthString. De resolutie van het aangeleverde materiaal moet dan wel, in geval van video minstens 1280x720 pixels zijn, en voor foto's minstens 5 Megapixels.
In het andere scenario produceert FifthString ook het beeldmateriaal als onderdeel van de opdracht.

Scenario 1: U zorgt zelf voor het beeldmateriaal.

1 Moodboard: 79 EURO
5 Moodboards: 349 EURO
10 Moodboards: 599 EURO
Meer dan 10 Moodboards: contacteer FifthString

Prijzen zijn geldig vanaf 01/01/2019 en zijn exclusief BTW. Bij de bestelling van 5 of 10 moodboards gebeurt de facturatie bij de plaatsing van de bestelling. Voor de effectieve productie van de moodboards hebt U twee jaar de tijd.
Tarieven voor de productie van GIF animaties zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Scenario 2: Fifthstring creëert ook het beeldmateriaal

In dit geval dienen we dit eerst te bespreken aangezien er een aantal parameters zijn die een invloed hebben op de prijs. Het onderwerp, de tijd die nodig is om de opnames te maken, de locatie, de camera, de verplaatsing, drone opnames, ... We overleggen dit op voorhand en maken op basis hiervan een gepersonaliseerde offerte.

Cinemagraph

Een cinemagraph maken is altijd maatwerk en wordt in nauw overleg met de klant gemaakt. Wat is het doel? Welk element in de cinemagraph moet naar voor gebracht worden? Welke andere elementen contrasteren hiermee? Wat beweegt er, wat niet ? Hoe dit alles in beeld brengen, ... Dit zijn de vragen die op voorhand zeker beantwoord moeten zijn.


MOODBOARDS GLAS PRIJS

De prijs voor het graveren van een geboortekaartje, logo of gebouw omvat het voorbereiden en opmaken van het artwork dat gegraveerd zal worden , het graveren zelf en de prijs van de fotokader die door mij in overleg met de klant gekozen wordt. Het artwork dient door de klant ter beschikking gesteld te worden. Het maximum formaat van de kader is maximum 13 x 18 cm.

De prijs voor dit alles bedraagt 99 EURO (promotieprijs). Voor weinig geld heb je dus een uniek cadeau of decoratie.

Het is uiteraard ook mogelijk om zelf voor een kader met glas te zorgen. Als de glasoppervlakte groter is dan 13 x 18 cm dan wordt de prijs aangepast. Eventuele verpakkings- en verzendkosten zijn niet inbegrepen in de prijs (wordt meestal afgehaald of kan gebracht worden in een straal van 10 km rond Beersel).

Moodboards op Facebook? Uiteraard!

MEER WETEN ? CONTACTEER ONS !

+32 472 87 99 04
moodboards@fifthstring.be